fbpx

Hoe we zijn begonnen

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om van mijn hobby, mijn beroep te maken. Eerst vanuit huis waar ik veel proeverijen hield en later vanuit een winkel in Didam en met proeverijen bij de klant thuis of op een gewenste locatie.

Passie voor Italië

Mijn passie voor Italië is ontstaan doordat ik op diverse wijnproeverijen bijna altijd de lekkerste wijnen achteraf de Italiaanse bleken te zijn. En na enkele vakanties daar was ik verkocht aan het land.

Écht Italiaans vakmanschap

De wijnboeren die ik tot nu toe in mijn assortiment heb, zijn allen reeds lang bestaande familie’s die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan en vasthouden aan kwalitatieve goede wijnen voor een prima prijs!

Wijnhuis Kraus

Wij zorgen dat u de Italiaanse beleving in uw wijnglas ervaart.

De wijn

Wijnhuis Kraus brengt Italië naar u toe met de Italiaanse wijnen van de wijnboeren Bottarelli, Costadoro en Rino Sartori. Betaalbare huiswijnen én exclusieve topwijnen. Voor alle liefhebbers van Italië, zowel particuliere liefhebbers als horeca eigenaren.

Missie

Wijnhuis Kraus wil de wijndrinker meenemen naar Italië door unieke kwaliteitswijn te schenken die niet alleen de smaak, maar ook de beleving van Italië naar de wijndrinker brengt.

Visie

De wijndrinker wordt steeds meer zelf een wijnexpert. Wijnhuis Kraus speelt voor de wijndrinker hier een faciliterende rol in op het gebied van unieke kwaliteitswijn, Italiaanse beleving en voorlichting.

De Italiaanse beleving, in uw wijnglas.