fbpx

Wijnhuis Kraus

Wijnproeverij Achterhoek

Een wijnproeverij bij u thuis in de Achterhoek staat garant voor een gezellige en leerzame middag of avond met vrienden, familie, kennissen of collega’s. Wijn betekent vooral genieten, gezellig samen zijn en het ontwikkelen van uw eigen smaak. Gedurende de wijnproeverij, proeft u 8 kwaliteitswijnen (rood, wit, rosé en/of mousserend) van verschillende druivensoorten en wijnboeren uit Italië.

Ik kom voor de wijnproeverij naar de Achterhoek toe en neem alle benodigde spullen mee, inclusief wijnen, glazen, kleine hapjes en formulieren. Zelf uw wijnen samenstellen uit ons assortiment voor uw wijnproeverij in de Achterhoek? Bijna alles is mogelijk in overleg!

Aantal personen
Vanaf 8 personen.
Aantal wijnen
8 wijnen (rood, wit, rosé en/of mousserend)
Eten
Inclusief hapjes
Tarief
€ 15,- p.p.

Wijnproeverij boeken

Interesse?

Wijn

Wijn betekent vooral genieten, gezellig samen zijn en het ontwikkelen van uw eigen smaak.

Leerzaam

Een wijnproeverij van Wijnhuis Kraus staat garant voor een gezellige en leerzame middag of avond met vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Kwaliteitswijnen

Gedurende de proeverij, proeft u 8 kwaliteitswijnen (rood, wit, rosé en/of mousserend) van verschillende druivensoorten uit Italië.

Benodigde spullen

Ik kom naar u toe en neem alle benodigde spullen mee, inclusief wijnen, glazen, kleine hapjes en formulieren.

Bestellen

Zit uw favoriete wijn er tussen en wilt u deze bestellen? Dan kan dat direct na afloop van de proeverij of nadien via de website van Wijnhuis Kraus.

Zelf wijnen kiezen

Zelf uw wijnen samenstellen uit ons assortiment? Bijna alles is mogelijk in overleg!

Wijnen

Herkomst

locatie

Alle wijnen die Wijnhuis Kraus schenkt op proeverijen vinden hun herkomst in Noord-Italië. Alle wijnen worden verbouwd en geproduceerd in wijnstreken rondom het Gardameer. Wijnstreken die  in het assortiment zitten zijn onder andere Valpolicella, Lugana en Bardolino.